Hjärnspöken och rött som blod

Sitter här och grinar. Varför måste allt kännas så svårt ibland? Vad har mitt liv emot mej,varför jobbar mitt eget liv emot mej hela tiden? Varför känns det som att alla lämnar mej? Jag orkar fan inte mer just nu. Jag måste bli kvitt mina hjärnspöken. Känner verkligen sorg i hjärtat. Och dessutom är jag så förbannat trött på min klädstil!!! Har blivit så feg när det gäller kläder,vågade så mycket mer förut! Jag måste fan vara universums tråkigaste människa.Om jag får säga (och det får jag ju säga,eftersom det är MIN blogg)exact vilken stil jag skulle vilja ha,så är det Bohemisk/goth. Hehe men mest bohemisk,men med "gothiga"detaljer,typ Dr.Martens-kängor,Ibland helsvart och dramatiskt och iblan blodröda läppar,vit hy och svarta ögon. Ska "ändra" mitt utseeende lite,nej inte plastikoperationer haha.
Utan jag ska färga håret o klippa det! Letade efter bra bilder men hittade inte så många.. Ska i alla fall färga underhåret mörkbrunt och överhåret ljusblont. Och klippa upp det o klippa mer snedlugg. Har funderat lite på exstencions (hur det nu stavas) också,men ser kanske lite trashigt ut?!
Sen ska jag pierca näsan också.
Christina Aquilera får vara min stilförebild för både håret och piercingen men sen ska jag inte ha riktigt så stora kontraster i håret.

Ska dra  nu,puss!

Hellu!

Hejhej,nu är det Tisdag. Helgen va rätt lugn,slappade mest och kollade film.
Gick hem från skolan igår,för när jag och Natta skulle palla äpplen ramlade jag xD
Ska flytta hem idag. Känns väl okej. Igårkväll var jag och lena på en asiatisk restaurang,kommer inte ihåg riktigt vad den hette. Men något wierd va det iaf xD det va god mat men stark,åt slick chicken. Till efterrätt beställde jag pannkaka och glass,tänkte att det lät mest normalt. När jag väl fick den så såg pannkakan ut som ett stort grönt blad som man knutit och lagt mat i. Men den va god,glassen med! Har typ bara slappat idag. På lördag ska jag i alla fall jobba på Gymnasiemässan :D Får gratis Spånga gymnasium -shirt :p Niice
!
Kollade runt på olika kläd-hemsidor,hittade värsta fina linnet! Tydligen kostar det bara 49,50:- på H&M dessutom,det är specialpris :D (Kostar 149 :- egentligen).Ska nog köpa det. För när jag såg själva linnet utan att jag såg priset ville jag ha det redan då ;) Får se vilken färg det blir i så fall :)

Lördagskväll

Hejhej,nu är det helg,fett skönt!!!
Igår va jag i skolan såklart,hade samhällskunskapsprov.Det gick nog helt okej. Efter skolan gick jag med Sara E i vällingby en stund. Skulle kanske gått på bio med Natta på kvällen men eftersom min mobil är sönder så fick jag inte tag i henne,hade inga pengar anyway. Så kollade Idol ist,Lars åkte ut. Rätt skönt faktiskt :p Idag har jag pluggat matte,kollat Hemsökta hus på tv,packat (jag ska flytta hem igen på tisdag),och kollat på Mtv. Lenas systerson Fredrik kom förbi här en stund och käka,han är rolig. Jag känner mej rastrlös,vill att något ska hända,typ vad som helst. Är fett trött på allt och alla. Blir väl TV idag igen,fast egentligen har jag fan lust att festa asså... Allt verkar fett segt asså... puss

Skriver inte så ofta längre...

Skrev senast i söndags...
Kommer knappt ihåg vad jag gjort de senaste dagarna..Men va på skolfest igår i alla fall,gjorde mej iordning hos Mathilda R. Gillade inte henne supermycket förut,men nu tycker jag om henne. Hon hade värsta trevliga familjen och en skitsöt parsson jack russell terrier btw :D Sessan heter hon. Hon va jättesocial o satt i mitt knä.Festen va på White room på Stureplan,mycket snoffsigt haha. Vi hängde med Lollo o dom i vår klass,hon ser ut som en modell tycker jag. Jag är inte sur på Sara E längre,orkar liksom inte bry mej längre. Sen drog vi ett gäng tjejer ner på undervåningen till dansgolvet. Ganska kul men lite folk i början. Sen vid typ elva drog Sara E,Lollo,Michi m.fl. Vid typ kvart över elva va det mkt folk på dansgolvet. Det va sjukt trångt men kul såklart. "Dansade" med två killar,inte samtidigt asså :p Strulade med en av dem (ojojoj,lite privata detaljer här. Har inte skrivit om sånt förut men nu gjorde jag det,hångel e ju inte en så big deal,tkr jag iaf),den snyggaste haha. Skulle va kul att kolla på dom i skolkatalogen,kommer inte riktigt ihåg hur dom ser ut :p Innan jag dansade med nån av dom så dansade en neger med tandställning med Emmie,han ville typ att jag skulle va med. Urk,nej tack. Sen hämtades Mathilda R vid typ 20 över tolv,då drog jag också hem. Blev skjutsad till S:t Eriksplan.
Idag har jag kollat datan,kollat TV,pluggat... Har studiedag idag. Shit och har inte ens vart ute en enda gång :s Måste nog ta en liten prommenad nu,puss

Uppdatering

Ja,vad har hänt dom senaste dagarna då?
I torsdags va jag på fest i Norrtälje ,rätt segt men det va ganska kul ändå :)
Fredags tog ja det lugnt o kolla film ,kom hem på kvällen,va i Norrtälje till tre liks
Lördags Träffade först en polare,gick sen på James Bond med Lena.Den sög :p Såg sen film på kvällen
Idag: Familjedag,gick på bio och såg high school musical 3 xD ska kolla film sen kanske(ja haha,jag är filmnörd)
Skola imorn,orkar inte... puss!

Ett test :p

Frågeformulär...


SENASTE PERSON SOM

du pratade med:
Lena,min s k fostermor xD o folk på msn :p
du gick på bio med: Familjen,idag va det,hade familjedag :p
du gick på stan med: Brorsan nog..Eller nån polare
du kramade: måste vart morsan
du pussade: nån kompis,på kinden asså
du kysste: För privat ,vågar inte skriva sånt här :p
du hade sex med: för privat där med..
som såg dig gråta: Länge sen jag grät,kommer inte ihåg..
skällde på dig: Farsan(haha knappast ovanligt)
skickade ett e-mail till dig: Haha,mejlar aldrig. Säkert nån reklam..Eller morsan :p

HAR DU NÅGONSIN

sagt "jag älskar dig" och menat det:
Ja,några gånger
bråkat med ditt husdjur: jappnär hon inte vill bli uppfostrad haha
drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Inte vad jag kommer ihåg

STUFF

är du ensam nu: ah.. Rätt skönt :p
låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Just nu High School Musical xD :s
 vill du gifta dig: vet inte...
vill du ha barn: japp

EXTRA STUFF

tar du droger: Nej(om man inte räknar rökning som det)
vad är du mest rädd för: Att bli en svag människa som inte vågar stå upp för mej själv.
vilka kläder sover du i: Helst mjukisbrallor o t-shirt
vart vill du gifta dig: På värsta paradisön på en strand i så fall
vem hatar du verkligen: Haha,Helena..Fortfarande :p
varit kär: Ja,men det va ett tag sen
kör du bil: Nej,ingen vill betala mitt körkort hah
har du ett jobb:Ah,hundvakt ibland :)
gillar du att ha folk omkring dig: Ja
är du ett hälsofreak: Tyvärr nej :p
har du någon tatuering: Nej,men vill ha ängelvings -tatuering på ryggen :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU

gråtit: Nej..
köpt någonting: Japp,Godis :D
varit sjuk: Mmh e förkyld :/
sjungit: Ja,för mej själv haha
sagt "jag älskar dig": Ja,för några timmar sen
velat säga till några att du älskar dem: Nej
träffat någon ny:  Hmm kanske,can't remember :p
saknat någon: Ja,vovven <3 (träffa henne för några timmar sen men ändå)
kramat någon: Japp,ett antal
kysst någon: Nej

RSS 2.0